Bpost pakket versturen

bpost pakket versturen

Nieuw: Groot pakket België een groot pakket naar België versturen, vanaf nu is dat voor een kleine toeslag mogelijk. Naast een normaal pakket (max 100 x 50 x 50 cm) verstuur je vanaf nu dus ook een groot pakket naar België met PostNL. Maximale afmetingen groot pakket: Max 170 x 74 x 52 cm toeslag 3,75 Bestel bij stap.

Handtekening voor ontvangst: Met Handtekening voor Ontvangst moet de ontvanger tekenen bij ontvangst en weet je core door wie de zending in ontvangst is genomen. Alleen huisadres (geen buren de chauffeur bezorgt het vrouw pakket alleen op het opgegeven adres. Zwaar pakket versturen België bij het versturen van een pakket naar België hangt het tarief af van het gewicht van je pakket, waarbij je kunt kiezen uit de volgende categorieën: 0 - 2 kg 2 - 5 kg 5 - 10 kg 10 -. Let er bij het versturen van een zwaar pakket naar België dus op dat deze nooit meer dan 30kg mag wegen. Heb je een pakket zwaarder dan 30kg? Dan is dit pakket helaas niet via postNL te versturen. Het gewicht van een pakket wordt bij het postkantoor gecontroleerd, zorg van tevoren dus dat je zeker weet hoe zwaar het pakket is, en dat je het juiste gewicht hebt geselecteerd. Twijfel je over het gewicht? Dan kun je voor de zekerheid een zwaardere categorie kiezen. Een pakket mag wel lichter zijn, maar nooit zwaarder dan het gekozen gewicht.

bpost pakket versturen
waardoor we u een goede korting kunnen bieden op het verzenden van uw pakket naar België. En: hoe zwaarder uw pakket, hoe groter uw voordeel. Via bovenstaand formulier kunt u berekenen hoeveel voordeel u heeft ten opzichte van het standaard tarief van bPost. Goedkoop pakket naar België verzenden Om uw pakket naar België te versturen vult u in bovenstaand formulier het adres van de ontvanger. Daarna kunt u betalen en ontvangt u per email het verzendlabel. Het verzendlabel plakt u vervolgens op het pakket en levert u in bij een bPost postkantoor bij u in de buurt. Wanneer je je pakket naar België verstuurd zijn de volgende services inbegrepen in de prijs: Verzekering inhoud van het pakket tot 500: Kostbare goederen zijn extra verzekerd bij verlies of beschadiging.

Goedkoop pakket verzenden via bPost


Adres afzenderVul hier je eigen adres. Bedrijf, ik ben een zakelijke gebruiker, e-mailadres ontvanger. Voornaam achternaam straatnaam huisnummer toevoeging. Postcode plaats land fitness verzenden vanuit België? Kies een betaalmethode ideal. Creditcard, paypal, bitcoin 0,00, totaalprijs inclusief 21 btw. Na betaling ontvang je per email een verzendlabel die je samen met het pakket kunt inleveren bij een Postnl postkantoor.

Pakjes verzenden met bpost bpost


De douane geeft nu je pakket vrij en bezorgt het aan bPost, die op zijn beurt jouw pakketje aflevert bij je thuis. Er zal in principe altijd worden gevraagd naar een handtekening bij ontvangst. Je betaalt ook aan de postbode cash wat je verschuldigd aan douanekosten en andere kosten. Je weet nog niet hoeveel je verschuldigd bent tot de postbode je dit laat weten, je kan gelukkig je douane kosten berekenen via mijn tool. Dit geeft je op zn minst een beeld wat je zal moeten betalen aan de postbode. Your label numberServiceStatus of your itemDate timeLocationFeatures CJ246097010us priority mail International Parcels Delivered January 23, 2013, 10:42 am Belgium International Parcels Arrival at Post Office january 23, 2013, 7:27 am Belgium Wat zijn jouw ervaringen met het ontvangen van internationale verzendingen? Wat betaalde jij aan douanekosten en hoelang duurde de inklaring van je pakket? Berekende jij douanekosten uit voor je pakket via mijn tool?

bpost pakket versturen

Isc miami fl (usps electronic Shipping Info received, january 10, 2013. De belgische douane, zoals de status in de tabel hierboven aanduidt met Customs Clearance en Belgium weten we nu dat het pakket in België is toegekomen en wordt ingeklaard door de belgische douane. Ondertussen wist de douane via bPost als tussenpersoon reeds dat je pakketje ging toekomen dankzij je mailtje. Ze weten ook al wat de waarde van het/de object(en) zijn en kunnen aan de hand van die informatie verder. Wat er precies gebeurt op de douane is het nakijken op gevaarlijke objecten zoals wapens, drugs, medicijnen en andere illegale zaken. Ook is de taak van de douane om btw te heffen op geïmporteerde goederen en om douaneformaliteiten hartaanval te verkrijgen. Afhankelijk van de waarde van je pakket, de verzendingskosten en het type product worden deze douaneformaliteiten berekend.

Deze douaneformaliteiten is een woord om te maskeren dat het gaat om extra kosten bovenop de btw die je betaalt. Your label numberServiceStatus of your itemDate timeLocationFeatures. CJ246097010us, priority mail International Parcels, customs clearance processing complete, january 22, 2013, 2:35. Belgium International Parcels Customs Clearance january 14, 2013, 5:39 pm Belgium Processed Through Sort Facility january 13, 2013, 6:49 pm Belgium Indien je item door de douane is dit duurt minstens een volle week, maar duurt mogelijk enkele weken dan wordt de status van. Aankomst pakket via bPost je pakket is dus nu verwerkt door de douane.

Goedkoop pakket verzenden via bPost

De bovenstaande afbeelding geeft een volledig overzicht van het moment waarop de verkoper je pakket verstuurt en de aankomst van het pakket bij de ontvanger: jij. Heel wat verkopers versturen het pakket de dag na ontvangst van betaling. Afhankelijk van je gekozen verzending (gewone verzending of een snellere verzending waar je dan ook meer voor betaald) duurt het dan nog eens 2 tot 7 dagen tot het moment waarop het pakket door de Amerikaanse douane gaat, via het vliegtuig wordt verzonden en aankomt. Werd je pakket via usps verzonden, dan zie je dit ongeveer staan op dit punt: your label numberServiceStatus of your itemDate timeLocationFeatures. CJ246097010us, priority mail International Parcels, customs Clearance, january 13, 2013, 6:49. Belgium, international Parcels, processed Through Sort gezond Facility, january 10, 2013, 7:07. Isc miami fl (usps arrived at Sort Facility, january 10, 2013, 7:06.

bpost pakket versturen

Prijs voor een zending in België - parcel

Van de verkoper en/of de site krijg je bevestiging van betaling en snel daarna volgt je tracking code die je toelaat het pakketje te haan volgen online. Contacteer bPost, de zopas ontvangen documenten (betalingsbewijs, tracking code, ebay invoice, ) verstuur je vervolgens naar email protected. Een e-mail versturen lijkt zeer omslachtig en inefficiënt en dat is het ook. Je e-mail zou de volgende elementen moeten bevatten: Als titel neem je zoiets als Gegevens douaneaangifte voor pakket CJ246097310US; de vermelding dat het gaat om een internationale verzending van usa naar België; wat je hebt betaald voor het product, de verzendingskosten, eventuele verzekeringskosten alsook het totaal van. Je kan ook bPost bellen via 02/ (of vanuit het buitenland via 32(0)2/278 50 80 dit is geen gratis nummer. Volg je pakket, de status van verzending van je pakket is te online te volgen via verschillende pakket tracking tools. Best neem je de officiële tracking tool van het bedrijf waarmee het pakket werd verzonden. Stap voor stap het proces van het bestelling en verzenden van een pakket van de verenigde Staten naar België (klik voor volledige grootte).

Onlangs kocht ik een laptop in de verenigde Staten, deze was er immers 40 goedkoper mede dankzij de euro-dollar koers. Het toestel kocht ik via ebay van een verkoper met een goede feedback score. Paypal betaling krijg ik de tracking code opgestuurd van usps, onze. Belgische bPost, zeg maar. Het pakket is onderweg via. Expedited Intl Shipping verzending die.99 kost, nu nog enkel wachten tot het pakket aan mijn deur wordt afgeleverd, juist? Helaas loopt dit proces niet van een leien dakje en moet je zoutarme zelf nog stappen ondernemen vooraleer je je pakketje in ontvangst kan nemen. Het verloop vanaf het betaling van het object tot het ontvangen van het object zou er zo moeten uitzien: de aankoop, je koopt het object aan en betaalt de verkoper. Voor de meeste mensen zal deze aankoop via ebay gebeuren en de betaling via paypal of een kredietkaart (visa, masterCard of andere).

Goedkoop pakket versturen via postnl - ook groot en zwaar

Verstuur pakketten met korting naar België, gewoon via postNL. Stap 1, vul hieronder in waar je een pakket naartoe wilt verzenden. Stap 3, lever het pakket in bij én van de 2600 Postnl postkantoren. Pakket versturen, wat is het land van bestemming? Selecteer gewicht prijsWat is het gewicht van je pakket incl. 0-106,950,20 6,254,30 8,95, incl. Track trace, aanleverspecificaties: - normaal pakket: Max waar 100 x 50 x 50cm - xl groot pakket: Max 170 x 74 x 52 cm ( 3,75 toeslag, bestel bij stap 4) - pakketten boven 30kg zijn niet toegestaan. Adres bestemmingVul hier het adres van de ontvanger van het pakket. Bedrijfsnaam toevoegen, naam *.

Bpost pakket versturen
Rated 4/5 based on 900 reviews
Recensies voor het bericht bpost pakket versturen

  1. Orazoga hij schrijft:

    Maximale afmetingen groot pakket: Max 170 x 74 x 52 cm toeslag 3,75 Bestel bij stap. Adres bestemmingVul hier het adres van de ontvanger van het pakket. Goedkoper dan het postkantoor; verstuur je pakket met flinke korting (ook particulier). Een pakket mag wel lichter zijn, maar nooit zwaarder dan het gekozen gewicht.

  2. Eqymegy hij schrijft:

    Kies een betaalmethode ideal. Het gewicht van een pakket wordt bij het postkantoor gecontroleerd, zorg van tevoren dus dat je zeker weet hoe zwaar het pakket is, en dat je het juiste gewicht hebt geselecteerd. Ik heb de bestelling gecontroleerd en door op "Betalen verzendlabel printen" te klikken accepteer. Bedrijfsnaam toevoegen, naam *.

  3. Isebiz hij schrijft:

    Voornaam achternaam straatnaam huisnummer toevoeging. Wij drukken, adresseren én bezorgen uw zakelijke drukwerk. Heb je een pakket zwaarder dan 30kg? Daarna kun je direct met ideal betalen en ontvang je per email je verzendlabel.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: